Vanliga frågor

Här listar vi vanliga frågor som kan hjälpa dig att få klarhet och lyfta ditt varumärke.

Du kan kontakta oss via e-post, telefon eller genom att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats. Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina frågor och funderingar.

Foliering

Måste man registrera om bilen efter foliering?

Du måste inte registrera om din bil efter foliering, men det är smart att meddela Transportstyrelsen om färgförändring för att hålla registreringsbeviset uppdaterat!

Hur tvättar man bilen med foliering?

Foliering är en fantastisk lösning för att skydda och förnya! Med rätt skötsel och kvalitet kan foliering hålla upp till 5-7 år, vilket gör det till ett smart och kostnadseffektivt val för alla dina behov. Låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta folieringen idag!"

Hur tvättar man bilen med foliering?

Att tvätta bilen med foliering kräver varsamhet! Använd milda rengöringsmedel och låt bilen självtorka för att undvika repor. Regelbunden skötsel bevarar folieringens glans och färg!

Hur mycket kostar det att helfoliera en bil?

Att helfoliera en bil är inte bara en fantastiskt effektiv metod för att skydda din bils lack mot repor och väderpåverkan; det är också ett sätt att helt förvandla dess utseende! Kostnaden för att helfoliera en bil kan variera beroende på bilens storlek, foliens kvalitet och designens komplexitet.

Generellt sett kan priset ligga någonstans mellan

15,000 och 30,000 SEK.

Hos oss får du dock inte bara ett konkurrenskraftigt pris, utan också kvalitetsarbete som garanterat väcker uppmärksamhet på vägen.

Skyltar

Var kan man hitta de bästa skyltarna till sitt företag?

Letar du efter skyltar av hög kvalitet? Upptäck vårt brett utbud där du garanterat hittar något som passar just din verksamhet. Perfekt för att boosta ditt varumärkes synlighet!"

Var beställer man skyltar för bästa intryck?

Letar du efter det perfekta stället att beställa skyltar? Här får du kvalitet och snabb service. Vi löser ditt behov – effektivt och professionellt!

Hur gör man egna skyltar?

Att skapa egna skyltar är enklare än du tror! Med rätt material och lite kreativitet kan du snabbt förvandla din vision till verklighet. Låt oss hjälpa dig starta ditt projekt idag!"

Vad betyder skyltar i den moderna staden?

Skyltar i staden guidar dig smidigt genom din vardag, från vägvisning till information om lokala företag. De är dina vardags hjältar!

Bildekaler & bildekor

Vad kostar bildekor?

Kostnaden för bildekor varierar beroende på designens omfattning och bilens storlek, men investeringen i din fordonsgestaltning lönar sig alltid! Din bil blir inte bara en rullande reklampelare men också ett sätt att starkt profilera ditt varumärke på vägarna. Låt oss hjälpa dig att sticka ut i mängden!

Vad kostar det att sätta logga på bilen?

Att sätta logga på bilen varierar i pris, men det är en smart investering för ditt företags synlighet. Kontakta oss för en offert anpassad just för dig!

Hur mycket kostar det att stripa en bil?

Att stripa en bil kan skilja sig i pris, men räkna med allt från några tusenlappar till över tiotusentals kronor beroende på bilens storlek och designens komplexitet. Låt oss ge din bil ett nytt liv med en professionell stripning idag!

Hur gör man egna dekaler?

Att skapa egna dekaler är både enkelt och roligt! Börja med att designa din bild, använd sedan specialpapper och en skrivare. Med rätt material kommer dina dekaler lysa upp vilken yta som helst!

Roll-ups

Vad är egentligen roll-ups?

Roll-ups är din bästa vän när det gäller effektiv och smidig marknadsföring! Perfekt för mässor och event, de är enkla att ställa upp, ta ned och transportera. Låt ditt varumärke synas överallt!

Vad är roll-ups bra för?

Roll-ups är fantastiska för att effektivt fånga uppmärksamhet vid mässor, event och i företagslokaler! De är enkla att transportera och sätta upp, vilket gör dem till ett perfekt verktyg för marknadsföring som verkligen sticker ut. Med en roll-up kan ditt budskap synas tydligt och locka till sig nya kunder. Perfekt för att boosta ditt varumärkes synlighet!

Hur mycket kostar roll-ups?

Priset på roll-ups kan variera, men investeringen lönar sig verkligen för din marknadsföring! Tänk på synligheten och det professionella intrycket de skapar.

Hur lång leveranstid kan jag förvänta mig för roll-ups?

Vår leveranstid för roll-ups är blixtsnabb! Räkna med att ha dina fräscha, ögonfångande roll-ups redo på bara några dagar. Beställ nu och imponera på ditt nästa evenemang!

Rulla till toppen