Foliera bil

foliering

Foliering av bil ger fordonet ett nytt utseende och skyddar lacken mot repor och solblekning. Det är ett kostnadseffektivt sätt att förnya utseendet på bilen utan att behöva lackera om den. Foliering kan också användas för att skapa unika mönster och designs på bilen.

bilinpackning i sverige

Få tillbaka nybilskänslan med foliering

Att förvandla utseendet på din bil genom foliering är ett effektivt sätt att skydda lacken samtidigt som du ger den ett nytt liv.

I Stockholm erbjuder vi professionell foliering till konkurrenskraftiga priser och tillsammans med vår expertis kan din bil få en unik finish som inte bara skyddar mot stenskott utan även höjer dess estetiska värde. Våra wrapvinyler med luftkanaler säkerställer ett felfritt resultat, även för den oerfarne.

Upptäck hur foliering av bil till rätt pris hos oss ger din bil det skydd och den stil den förtjänar.

Skydda bilen med foliering

Med bilfoliering, ett icke-permanent alternativ till omlackering, kan du enkelt förvandla din bils utseende i Stockholm. När folieringen känns föråldrad eller du önskar en förändring, avlägsnas vinylen smidigt, återställandes dess ursprungliga skick.

Denna metod skyddar effektivt din lack mot skador och blekning. Dessutom erbjuder vår bilfoliering i Stockholm ett ekonomiskt sätt att bibehålla bilens attraktivitet för framtida försäljning, utan att begränsas av färgval.

Med våra konkurrenskraftiga kan du få foliering för din bil till ett mycket bra pris. Vi säger alltid att det aldrig är fel tid att uppgradera och skydda din bil med foliering från oss i Stockholm.

Vill du boka in en bil eller har du frågor?

Det löser vi, fyll i nedan formulär eller kontakta oss direkt via mail eller telefon så bokar vi in din bil.


Reklam, dekor och marknadsföringstjänster

bildekaler och dekorationer

Kostnadseffektiv fordonsförändring med bilfoliering

I en stad som Stockholm, där varje bilägare vill att deras fordon ska reflektera deras personliga stil, erbjuder bilfoliering en unik och prisvärd lösning. Genom att välja att foliera bilen kan du dramatiskt ändra dess utseende utan de höga kostnaderna och den långa väntetiden som ofta är förknippade med en traditionell omlackering. Kostnaden för foliering av bil beror på flera faktorer så som;

 • Bilens storlek
 • Den valda vinyltypen


Men generellt är foliering ett mycket mer prisvärt alternativ. Vi specialiserar oss på att erbjuda högkvalitativa folieringstjänster till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det möjligt för bilägare att anpassa sina fordon utan att tömma plånboken. Vi tror fast på att kvalitetsbilfoliering inte ska behöva kosta en förmögenhet.


Vi har en passion för att förvandla bilar och använder endast den bästa kvalitetsvinyl för att säkerställa att ditt fordons nya utseende håller sig vackert under lång tid framöver.

Olika variationer av bilfoliering

Ge din bil ett oöverträffat skydd och stil med vår bilfoliering. Vår transparenta skyddsfolie bevarar lackens perfektion utan att förändra dess originalutseende, en ideal lösning för dig som värderar bilens estetik i Stockholm.

För dig som önskar en nyans av personlighet, erbjuder vi färgad foliering som skänker bilen en helt ny kulör samtidigt som den skyddar mot slitage. Önskar du en mer unik touch? Våra texturerade och mönstrade alternativ, såsom kolfiber eller matt finish, gör din bil till en riktig blickfångare.

Med konkurrenskraftigt pris på foliering av bil, låter vi din bil stå ut från mängden samtidigt som vi bevarar dess ursprungliga skönhet. Upptäck våra skräddarsydda lösningar för foliering för dig i Stockholm och låt oss transformera din bil.

bilinpackning i sverige
bilinpackning i sverige
bilfoliering i sverige
bilfoliering i sverige

Helfoliering hos Stockholms bilfolieringsexperter

Är du nyfiken på att ge din bil ett nytt utseende utan att det kostar en förmögenhet? I Stockholm erbjuder vi professionell foliering av din bil till konkurrenskraftiga priser.

Hos oss hittar du en mångsidig service där vi inte bara förvandlar bilar, utan allt ifrån motorcyklar till yachter får en ny glans. Vad gäller foliering bil pris, garanterar vi värde för varje krona du investerar. Med över tio års erfarenhet och en portfolio fylld med framgångsrika projekt, har vi positionerat oss som ledande inom foliering i Stockholm.

Låt oss hjälpa dig att skapa en bil som inte bara reflekterar din personlighet, men som även sticker ut i mängden. Hos oss kommer alltid kvalitet och din tillfredsställelse först.

Inte helt redo för helfoliering? Delvis foliering ger din bil nytt liv

Inte helt redo för helfoliering av din bil? Delvis foliering är en fantastisk lösning för att ge din bil ett nytt och uppfräschat utseende utan att behöva investera i en komplett foliering.

Huvudfördelar med delvis foliering:

 • Kostnadseffektivt sätt att förnya ditt fordon.
 • Skyddar originalfärgen mot repor och slitage.
 • Möjlighet att snabbt uppdatera bilens utseende.

Delvis foliering ger dig friheten att välja specifika delar av din bil som du vill framhäva eller skydda. Vare sig det är motorhuven, taket, eller sidorna, kan vi foliera bil i Stockholm med precision och omsorg. Vi använder endast högkvalitativa material, garanterar ett professionellt utförande som håller.

Självfallet finns det möjlighet att förändra din bils estetik med detaljfoliering, exempelvis genom att förvandla taket till en snygg mörk ton eller speglarna till iögonfallande röda.

Även en Chrome-delete behandling, där all chrome på bilen byts ut mot en stilren blanksvart finish, är ett populärt val bland bilägare i Stockholm. Denna tjänst uppskattas särskilt av Tesla-ägare men passar alla typer av bilar.

Uppgradera din bil med en professionell bilfoliering som både höjer värdet och förnyar utseendet.

Kontakta oss för foliering i Stockholm och ge din bil det där lilla extra.

bilinpackning i sverige
bilfoliering i sverige
bilfoliering i sverige

Fordonsfoliering för firmabilar

Vår tjänst av foliering av firmabilar i Stockholm erbjuder en skräddarsydd lösning för ditt företag, oavsett storlek på fordonet. Genom att välja att foliera din bil ger du ditt företag ett unikt och professionellt utseende som garanterat drar till sig uppmärksamhet.

Foliering av stor arbetsbil

Perfekt för dig som vill maximera din synlighet. Din stora arbetsbil blir ett rörligt reklamplakat som effektivt kommunicerar ditt varumärke överallt.

 • Skyddar bilens originalfärg
 • Ökar företagets synlighet och varumärkesmedvetenhet

Helfoliering av mellanstor bil

Ett utmärkt val för företag med flotta av mellanstora fordon. Fullständig foliering omslutar din bil med ditt företags budskap och färger, vilket skapar ett enhetligt och professionellt uttryck.

 • Anpassad design som representerar ditt företag
 • Långvarigt skydd mot väder och vind

Foliering av liten bil

Idealisk för den mindre firmabilen som behöver synas i stadstrafiken. Denna tjänst erbjuder en kostnadseffektiv metod för att reklamera ditt företag på ett kreativt och iögonfallande sätt.

 • Kostnadseffektiv marknadsföringsstrategi
 • Möjlighet till enkla uppdateringar av designen

I varje tjänst ingår en individuell konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål och behov för att säkerställa att folieringen matchar ditt företags identitet och budskap. Med vår expertis i Stockholm, kommer ditt fordon att förvandlas till ett kraftfullt verktyg för företagsmarknadsföring som inte bara skyddar din investering men även driver affärer.

Låt din företagsbil bli din mest värdefulla marknadsföringsresurs med professionell foliering.

Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa ditt företag att sticka ut i Stockholm!

Hur folierar man en bil (Wrapping)?

Processen innebär noggrann rengöring av fordonet följt av applicering av högkvalitativa folier. Vi har år av erfarenhet och använder precisionsteknik för att säkerställa att varje centimeter av ditt fordon är perfekt täckt, utan bubblor eller rynkor.

Välj mellan ett brett urval av färger och finishar för att personifiera ditt fordon precis som du vill ha det.

Att investera i fordonsfoliering hos oss innebär att du får tillgång till expertis, kvalitetsmaterial och en slående ny look för ditt fordon som dessutom är långvarig och skyddande.

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan transformera ditt fordon med professionell bilfoliering.

bilinpackning i sverige
bilfoliering i sverige

Varför välja bilfoliering?

Vill du uppgradera bilens utseende utan att vänta eller betala en förmögenhet? Att foliera din bil kan vara den perfekta lösningen. I Stockholm erbjuder vi skräddarsydda folieringslösningar som inte bara förvandlar din bils färg, utan även skyddar dess originalyta. Oavsett om du längtar efter en nyansbyte eller en unik finish, kan foliering av bil i Stockholm ge din bil en personlig touch till ett överkomligt pris.

Se vår prislista för foliering av bil och upplev skillnaden. Med foliering kan du ändra din bils estetik snabbt och kostnadseffektivt, utan de långa väntetider och höga kostnader som associeras med omlackering. Välj oss för din foliering i Stockholm för ett kvalitativt resultat som håller.

Vad kostar foliering?

När det kommer till frågan om vad det kostar att foliera bilen, beror det mycket på bilens storlek och den typ av folie som väljs.

Generellt sett är fordonsfoliering en kostnadseffektiv metod för att ge din bil ett nytt utseende. Priset kan variera betydligt beroende på om du väljer en hel foliering av bilen eller endast vissa delar.

Därtill påverkar kvaliteten och specialiteten hos folien – metallic, matt, eller kanske med speciella effekter – slutpriset.

Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ service för alla våra kunder, oavsett omfattning på projektet.

bilinpackning folieringskostnad i sverige
Logotyp för ett företag som heter

Vanliga frågor om foliering (wrapping)

Vi besvarar dina frågor om folieringen

Måste man registrera om bilen efter foliering?

Din bil förtjänar att visas upp på vägarna, precis i den nya skepnad du valt, utan att du behöver oroa dig för att inte följa reglerna.

Vid färgförändring efter helfoliering behöver du inte registrera om bilen vid transportstyrelsen eftersom förändringen inte är permanent.

Varför lackera, när du kan foliera?

Att foliera istället för att lackera är inte bara kostnadseffektivt, men ger också ditt fordon ett helt nytt utseende utan permanent förändring. Perfekt för den som vill sticka ut eller skydda originalfärgen!

Hur kan jag få samma look som kolfiber utseende utan att det kostar en förmögenhet?

Med kolfiber kan du få ditt drömutséende och det är förståeligt att man inte vill betala en förmögenhet för att få looken. Faktum är att vi har väldigt bra priser som kan ge dig hela kakan och låta dig äta den med. Kontakta oss så får du ett pris på hur du kan förvandla dina projekt med kolfiberens elegans, utan att tömma plånboken.

Hur länge håller en foliering?

Livslängden på en foliering kan variera stort, men generellt håller en kvalitetsfoliering mellan 5 till 7 år. Att välja rätt material och professionell applicering är nyckeln till lång hållbarhet! Låt oss hjälpa dig att maximera livslängden på din foliering.

Kan man vaxa en folierad bil?

Ja, absolut, du kan vaxa en folierad bil för att ge den ett extra skydd och glans! Men, det är viktigt att använda ett vax som är anpassat för folierade ytor för att undvika skador. En rätt utförd vaxning kan ge din folierade bil en glänsande finish och ett långvarigt skydd.

Kan man foliera själv hemma?

Absolut! Att foliera själv kan vara ett spännande DIY-projekt. Men, glöm inte att kvalitet och hållbarhet är nyckeln när du folierar bil. Vill du ha ett professionellt resultat? Låt oss ta hand om det åt dig!

Hur fungerar foliering/wrapping?

Foliering, eller wrapping, omsluter ditt fordon med en tunn, skyddande folie som både förvandlar dess utseende och bevarar originalfärgen. Det är en fantastisk lösning för att personifiera och skydda din bil med stil!

Varför ska du foliera din bil?

Att foliera din bil är inte bara ett sätt att ge den ett nytt, fräscht utseende, det är också en investering i bilens livslängd och värde. Med rätt foliering skyddar du lacken mot repor, blekning och korrosion på ett kostnadseffektivt sätt. Vänta inte, ge din bil det skydd och den stil den förtjänar idag!

Vad kostar det att foliera din bil?

Kostnaden för att foliera din bil kan variera beroende på bilens storlek och folietyp du väljer. Generellt rör det sig om en investering som inte bara skyddar din bil utan också ger den ett helt nytt utseende. Kontakta oss för en skräddarsydd offert!

Hur tvättar man bilen med foliering?

Att tvätta bilen med foliering kräver lite mer omsorg än en vanlig biltvätt för att skydda ytan och förlänga folieringens livslängd. Först och främst, använd alltid ett milt, pH-neutralt rengöringsmedel och en mjuk svamp eller mikrofiberduk.

Börja med att skölja bilen noggrant med vatten för att avlägsna löst smuts och damm.

Applicera sedan rengöringsmedlet i sektioner och tvätta varsamt med en mjuk svamp eller duk.

Skölj av sektion för sektion för att förhindra att såpvattnet torkar på ytan.

Undvik starka kemikalier och högtryckstvätt direkt på folieringen, då detta kan orsaka skador eller förkorta folieringens livslängd.

Genom att följa dessa enkla steg kan du hålla din folierade bil skinande ren och skyddad år efter år, vilket verkligen visar att om du älskar din bil, är en varsam handtvätt vägen att gå!

Kan man Foliera själv?

Absolut, du kan definitivt ge dig på att foliera bilen själv! Det kräver lite tålamod och rätt verktyg, men med noggrannhet och en bra guide är det helt klart genomförbart.

Att foliera bilen själv är inte bara en rolig och kreativ process, utan det är också ett utmärkt sätt att skydda din bil mot repor och solblekning.

Tänk dock på att ett professionellt utfört arbete ofta håller högre kvalitet och varar längre. Om du känner dig osäker, tveka inte att kontakta oss! Vi erbjuder professionella folieringstjänster som löser dina problem och får din bil att se ut som ny. Låt oss hjälpa dig att förvandla din bil till den där ögonfångaren du alltid drömt om!

Hur länge håller foliering på bil?

Att bestämma exakt hur länge foliering på bil håller kan vara lite av ett äventyr! Men oroa dig inte, vi är här för att klargöra mysteriet. Generellt sett kan en kvalitetsfoliering glänsa på din bil i ungefär 5 till 7 år, beroende på olika faktorer som miljöpåverkan och hur bilen sköts om.

Vi vet att det är viktigt för dig att din bil ser toppen ut och känns personlig. Därför erbjuder vi bara material av högsta kvalitet som inte bara ger din fyrbenta vän en ny glänsande rustning, utan också skyddar originalfärgen från slitage och blekning.

Tänk på det, en investering i foliering på din bil är inte bara en estetisk boost, den är också ett skyddande lager som håller länge och sparar dig pengar i längden. Så, varför vänta? Gör din bil stolt och låt den glänsa på vägarna år efter år!

Hur mycket kostar det att helfoliera en bil?

Att helfoliera en bil är inte bara en fantastiskt effektiv metod för att skydda din bils lack mot repor och väderpåverkan; det är också ett sätt att helt förvandla dess utseende! Kostnaden för att helfoliera en bil kan variera beroende på bilens storlek, foliens kvalitet och designens komplexitet.

Generellt sett kan priset ligga någonstans mellan

15,000 och 30,000 SEK.

Hos oss får du dock inte bara ett konkurrenskraftigt pris, utan också kvalitetsarbete som garanterat väcker uppmärksamhet på vägen.

Rulla till toppen