Dekaler bil, bildekor

BILDEKALER & Bildekor

Bildekaler och bildekor är ett utmärkt sätt att ge din bil en personlig touch. Med hjälp av bildekaler kan du skapa en unik design som verkligen sticker ut på vägarna. Det finns många olika typer av bildekaler att välja mellan, allt från enkla grafiska mönster till mer komplexa bilder och texter.

bildekaler och dekorationer

Förvandla ditt fordon med unika bildekaler och bildekor från Stockholm

Förvandla ditt fordon från anonymt fordon till Stockholms mest effektiva reklamskylt med vår bildekor. Inte bara är dessa bildekaler prisvärda, de når också ut till tusentals människor dagligen, och utgör således en av de smartaste marknadsföringsstrategierna.

Att beställa och applicera bildekaler är enkelt; vi tillhandahåller allt du behöver inklusive en skrapa, så med lite precision och tålamod kan du själv montera dem.

För dig som vill ha större tryck och verkligen synas så löser vi allt åt dig. Hör av dig direkt och gör ditt märke synligt på vägarna!

  • Billig marknadsföring som håller över tid
  • Skapa ett minnesvärt intryck
  • Öka företagets exponering
  • Snabb och enkel lösning för stor effekt

Vill du boka in en bil eller har du frågor?

Det löser vi, fyll i nedan formulär eller kontakta oss direkt via mail eller telefon så bokar vi in din bil.


Reklam, dekor och marknadsföringstjänster

bildekaler och dekorationer
bildekaler och dekorationer

Anpassade bildekaler och bildekor för ditt varumärke och din personlighet

Upptäck ett omfattande utbud av dekaler och bildekaler anpassade för Sveriges varierande klimat!

Oavsett om du har en personbil, skåpbil, lyftkran eller grävmaskin så kan du lyfta ditt varumärke till nya höjder med effektfull grafik och moderna dekaler. Exponera ditt företag och öka synligheten dramatiskt med bra tryck och kvalitetsdekaler som håller i lång tid framöver.

Med vårt sortiment av bildekaler och bildekor, från företagslogotyper, eldflammor till unika mönster, kan du enkelt göra ditt fordon till en reklampelare och minnesvärd symbol som sprider ditt varumärke och hjälper dig växa.

Det är dags att ge ditt fordon och din bil den där speciella touchen! Vårt sortiment växer ständigt - här finns alltid något som passar just ditt smak och behov.

Vårt vi skapar kontinuerligt nya och spännande bildekaler till alla slags bilar - vare sig du är ute efter något för företagsbilen, lyftkranen eller hela flottan så har vi den perfekta dekalen för dig.

Höj värdet på ditt varumärke med kvalitativa bildekaler

Gör din bil i Stockholm mer personlig med skräddarsydda bildekaler. Vare sig det är sidodörrar eller vindrutor som är din duk, erbjuder vi en mängd alternativ från bakrute- till framrutedekorer och unika dekaler för olika typer av fordon.


Skapa en bildekor som speglar just din stil; välj bland olika färger och former.

För en extra touch, erbjuder vi precisionsskärning för en logotyp utan synlig bakgrund, vilket är perfekt för de som föredrar en ren och skarp look.


Vinyldekaler är ett utmärkt val för den som önskar en professionell framtoning. Lyft fram din bil i stadstrafiken med en unik bildekor som fångar ögat.

bilinpackning i sverige
bilinpackning i sverige
bilfoliering i sverige

Marknadsför ditt företag enkelt & prisvärt

Skapa en omisskännlig identitet för ditt företag med anpassade bildekaler.


Dessa effektiva och kostnadseffektiva marknadsföringsverktyg gör att ditt varumärke sticker ut i stadsbilden genom fängslande färger och unika designs, inklusive din logotyp, direkt på fordonet. Gör ditt budskap synligt för potentiella kunder varje gång du kör!


Våra bildekaler är inte bara ett blickfång på vägarna i Stockholm utan också flexibla, med alternativ för både färgad och genomskinlig bakgrund för att bäst komplettera ditt fordon. Vi rekommenderar en kontrasterande bakgrund för optimal synlighet.


Använd vårt designverktyg för att skräddarsy din bildekor med val av storlek, färg och form.


Välj ett existerande motiv från vårt arkiv eller ladda upp din egen design för att verkligen personalisera ditt fordon. Gör ditt märke omedelbart igenkännbart på Stockholms gator med en professionell bildekor.

din företagslogga på bilen

Din bil förvandlas till ett unikt visitkort med skräddarsydd bildekor som sätter ditt varumärkes budskap i förarsätet! En attraktiv företagslogga på din bil inte bara fångar blickar utan bjuder även in potentiella kunder att lära känna ditt företag.


Bättre och mer kostnadseffektiv marknadsföring är svår att hitta!

Bildekor från MJ Reklam & Dekor i Stockholm - ditt förstahandsval för att förvandla din företagsbil till en effektiv reklampelare!

bilinpackning folieringskostnad i sverige
bilfoliering i sverige

Så enkelt monterar du dina bildekaler, steg för steg

Att montera bildekor korrekt är avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat och säkerställa att din investering varar länge.

Börja med att noggrant rengöra bilens yta där bildekoren ska placeras, och se till att ingen smuts eller olja finns kvar.

  1. Se till att ytan är ren och torr innan applicering.
  2. Använd mjuk trasa och mild rengöringsmedel för att ta bort smuts och fett.
  3. Mät och markera var på bilen loggan ska sitta för att säkerställa symmetri och precision.
  4. Använd en appliceringsspridare eller liknande för att släta ut eventuella bubblor under appliceringen.

Tänk på att korrekt applicering av din bildekor garanterar dess hållbarhet och maximerar dess visuella effekt.

Genom att välja en professionell firma för applicering säkerställer du att din företagslogga på bilen ser professionell ut, är fri från bubblor och veck, och håller sig vacker över tid.

Låt oss hjälpa dig att göra ditt företags fordon till en effektiv del av din marknadsföringsstrategi.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan lyfta fram ditt varumärke!

Färgglad logotyp med texten

Vanliga frågor om bildekor

Vi besvarar dina frågor om bildekaler och bildekor

Vad kostar det att sätta dekaler på en bil?

Bildekor inbegriper heltäckande design som förvandlar ditt fordon till ett rullande konstverk, medan bildekaler oftast är mindre, specifika motiv eller logotyper. Båda sätten höjer ditt företags profil på vägarna!

Vad innebär bildekor?

Bildekor är en fantastisk möjlighet att förvandla ditt fordon till ett rullande reklamverktyg. Med snygga och iögonfallande designlösningar gör vi din bil unik och ditt varumärke synligt överallt där du kör.

Lyft fram ditt företag med stilfull bildekor! Ring oss för ett förutsättningslöst samtal redan idag!

När upplever man oftast att dekor är nödvändig?

I de stunder när du vill skapa ett unikt och minnesvärt intryck, det är då dekor verkligen kommer till sin rätt. Uppgradera din miljö med rätt dekor och se hur det förvandlar allt.

Hur applicerar jag en dekal på bilen på bästa sätt?

För att applicera en dekal på bilen, rengör ytan noggrant, positionera dekalen varsamt, och använd en skrapa för att få bort luftbubblor. Enkelt, snabbt och ditt fordon får ett personligt uttryck!

Kan jag trycka min företagslogga på en dekal?

Absolut! Att trycka din företagslogga på en dekal är ett effektivt sätt att öka din varumärkesexponering. Vi ser till att den blir både snygg och iögonfallande!

Håller bildekalerna för tvätt?

Absolut, våra kvalitativa bildekalerna tål tvätt perfekt!

De är designade för att stå emot både vatten och sol utan att blekna eller lossna. Ge din bil en personlig touch som håller!

Hur får man bort dekaler på bilen effektivt och utan skador?

Ja, bildekaler kan vara relativt lätta att ta bort om de är av hög kvalitet och har applicerats korrekt.

Det finns olika metoder för att ta bort bildekaler, inklusive användning av värme (till exempel med en hårtork) för att mjuka upp limmet och sedan försiktigt skrapa bort dekalen.

Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer för att undvika att skada lacken på bilen. Det är alltid bäst att rådfråga ett proffs om du är osäker.

Är du osäker?

Kontakta oss direkt så hjälper vi dig!

Rulla till toppen